Kedves Ügyfelünk!

A COVID-19 terjedése miatt, úgy döntöttünk, hogy vásárlóink és kollégáink védelme érdekében határozatlan ideig korlátozzuk megszokott nyitvatartásunkat és szolgáltatásainkat!

Személyes értékesítés szünetel!

Rendeljen webshopunkban.
Szakértő kollégáink továbbra is elérhetők online és telefonon.

Felfüggesztettük a készpénzes fizetést!

Ideiglenesen csak előreutalással vagy webes fizetéssel rendezheti megrendelését.
Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Érintésmentes vásárlás! Országos kiszállítás!

Online rendelhet és fizethet, emellett megbízott partnereink védő felszerelésben szállítják ki termékeit, amit a gépjármű melletti járdaszegélyre helyeznek el.

Csökkentett kiszállítási díjak!

Mivel személyes átvételre jelenleg nincs mód, jelentősen csökkentettük a szállítási díjakat.
 

Üdvözöljük honlapunkon! Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva.

Vásárlóink mondták...


Köszönjük a segítséget! A szállítással sem volt probléma, a termék hiánytalanul megérkezett és akkor, amikor mondták. A szakember könnyen beszerelte. Csak ajánlani tudom a céget!

Kiss József, Velence

Kedves Edina! örülök, hogy megtaláltam önöket, szükségünk volt erre a rugalmasságra, tekintve, hogy a szabványtól eltérő kapura volt szükségünk. Jól mutat és működik is a kapu. Minden jót!

Gazdag Sándor, Kiskunhalas

Könnyen leadtam a rendelést a webshopon, megkaptam minden infomációt. A szállítás gond nélkül lezajlott. Minden rendben volt.

Paróczai Béláné, Tinnye

Véleménye fontos számunkra. Kérjük amennyiben véleménye illetve észrevétele van, szíveskedjen megírni azt IDE kattintva! Köszönjük.

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!