Kedves Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. szeptember 23-tól a Csabai út 7. szám alatti üzletünkben csak mobilkerítés ügyintézésre van lehetőség.
Az üzlet nyitva tartása: H-P 9:30-16:30
Egyéb esetben kérjük Önöket rendeljenek webshopon keresztül, vagy személyes tanácsadást a Budapest Pesti út 474. szám alatti üzletünkben vegyenek igénybe.
Biatorbágyi üzletünk nyitva tartása változatlan.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözöljük honlapunkon! Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva.

Vásárlóink mondták...


Köszönjük a segítséget! A szállítással sem volt probléma, a termék hiánytalanul megérkezett és akkor, amikor mondták. A szakember könnyen beszerelte. Csak ajánlani tudom a céget!

Kiss József, Velence

Kedves Edina! örülök, hogy megtaláltam önöket, szükségünk volt erre a rugalmasságra, tekintve, hogy a szabványtól eltérő kapura volt szükségünk. Jól mutat és működik is a kapu. Minden jót!

Gazdag Sándor, Kiskunhalas

Könnyen leadtam a rendelést a webshopon, megkaptam minden infomációt. A szállítás gond nélkül lezajlott. Minden rendben volt.

Paróczai Béláné, Tinnye

Véleménye fontos számunkra. Kérjük amennyiben véleménye illetve észrevétele van, szíveskedjen megírni azt IDE kattintva! Köszönjük.

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!